top of page

Začátek společné cesty: Svatební příběh, kde královna krásy Miss Universe Olivie Culpo našla korunu svého srdce

Ve Svatebním Magazínu Moliere se pravidelně snažíme přinášet inspirativní příběhy a jedinečné nápady pro vaše nezapomenutelné svatební chvíle. Dnes však máme tu čest představit vám něco zcela mimořádného – pohled do skutečné svatby, která zaujala svou krásou a emocionální hloubkou. Olivia Culpo a Christian McCaffrey si řekli své "ano" na východním pobřeží USA v kouzelném Rhode Islandu, a my jsme tu, abychom vám přiblížili každý detail jejich nezapomenutelného svatebního víkendu.


Pro ty, kteří Olivii neznají, je to americká modelka a královna krásy, vítězka Miss Rhode Island USA 2012, Miss USA 2012 a Miss Universe 2012. Olivia po svém boku měla Christiana McCaffreyho, hráče amerického fotbalu, který hraje za tým San Francisco 49ers v Národní fotbalové lize (NFL).



V roce 2019 společný přítel seznámil Olivii Culpo a Christiana McCaffreyho na rande naslepo, Christian ji přivítal s kyticí květin. Nedávno si do svého deníku napsala seznam vlastností, které hledá u partnera, a zjistila, že Christian splňuje všechny. „Od té noci jsme byli neoddělitelní.“ O čtyři roky později se během výletu do Utahu Christian rozhodl požádat Olivii o ruku, při západu slunce v poušti, uprostřed krásného květinového aranžmá, se Christian otočil k Olivii a řekl: „To je dlouho očekávané.“ Klekl si na jedno koleno a Olivia začala plakat. „Nikdy na ten moment nezapomenu“



Olivia vždy věděla, že chce tradiční svatbu ve svém domovském státě Rhode Island. Rozhodli se vzít 29. června 2024 v Ocean House, historickém resortu v Watch Hill. „Snažila jsem se připomínat, že to může být jedna z posledních příležitostí, kdy máme všechny naše blízké na jednom místě,“ říká o plánování svatby. „Snažila jsem se udržet vděčnost v popředí.“


Olivia požádala Dolce & Gabbana, aby pro ni navrhli svatební šaty. „Měla jsem jasnou představu o tom, jaké šaty chci na svůj velký den,“ sděluje s úsměvem. „Spolupráce s Stefanem Gabbanou, Domenicem Dolcem a jejich úžasným týmem byla pro mě nesmírně speciální, zvlášť když s nimi spolupracuji už několik let.“



Svatební víkend Olivie a Christiana začal intimní večeří ve čtvrtek 26. června, kde se sešly obě jejich rodiny. Následující večer hosté vřele uvítali na trávníku Ocean House, proměněném v zahradu inspirovanou Amalfi Coast. „Modro-žlutá barevná kombinace byla opravdu úchvatná,“ vzpomíná Olivia. Její šaty od Dolce & Gabbana zdůrazňovaly šifónovou lehkost a biskupské rukávy, které dodávaly vzdušnost celému večeru.


V sobotu se Olivia a Christian vzali v historické kapli Watch Hill, která oslavuje 150 let. Olivia měla na sobě šaty s dlouhými rukávy, krční míčovou sukní a knoflíkovým záděm od Dolce & Gabbana. „Chtěla jsem, aby šaty působily nenuceně a doplňovaly mě,“ vysvětluje. Její přirozená krása byla zdůrazněna vlasy rozpuštěnými s jednoduchým středním dělením a minimálním make-upem. Olivia šla uličkou za zvuků trumpetového dobrovolníka Jeremiaha Clarka, který hrál se smyčcovým kvartetem, včetně její matky.


Olivia říká, že během obřadu cítila neuvěřitelný klid. „I když bylo plno lidí v místnosti, zdálo se, že tam jsme jen Christian a já,“ dodává s úsměvem. „Christian možná byl trochu nervózní,“ říká s úsměvem. „Vyřkl své ‚Ano!‘ hned v prvních 30 sekundách obřadu,“ vzpomíná Olivia. „Kněz mu však řekl, ať ještě chvilku počká, což pobavilo naši rodinu a přátele jeho netrpělivostí. Pár vyměnil sliby, které si sami napsali, u oltáře zdobeného bílými a zelenými zahradními květinami.



Koktejlová hodina s šampaňským se konala na verandě s výhledem na Atlantský oceán. Jak začala zlatá hodina, hosté vstoupili do stanu skrz květinový oblouk od místní floristky Semia, plný zahradních růží, pivoněk, pryskyřníků a dubových hortenzií.

Stoly byly ozdobeny vintage stříbrnými květinovými nádobami, antickými zahradními urnami a porcelánem. „Moje večeře byla spojením staré elegance a bohatých zahradních květin,“

„Chtěla jsem, aby květiny vypadaly, jako by tam patřily, přirozeně rostly.“



Na příležitost se nevěsta převlékla do svých recepčních šatů Dolce & Gabbana: šifónové šaty s odhalenými rameny a vysokým pasem, doplněné ručně vyrobenou hedvábnou květinou na výstřihu.

Nakonec se všichni přesunuli na taneční parket pod křišťálovými lustry, kde tančili celé hodiny. Olivia se potichu vytratila, aby se převlékla do svého posledního outfitu večera: hedvábného topu s mini sukní - oba zdobené ručně vyráběnými organzovými květinami - doplněné tylovými rukavicemi a saténovým květinovým náhrdelníkem.



Den po svatbě Olivia a Christian stále zpracovávají všechny emoce. „Cítíme se velmi vděční,“ říká Olivia. „Pro oba, Christiana i mě, byl tento svatební víkend začátkem našeho společného života jako rodiny,“ dodává. „Chtěli jsme, aby vše bylo intimní, ale zároveň důležité.“


Doufáme, že jste si užili každý okamžik inspirace z této skutečné svatby v Rhode Islandu, která byla naplněna nejen krásou a elegancí, ale také hlubokým emocionálním významem pro novomanžele.


Přejeme Olivia a Christianovi do jejich společného života všechno, co si jen mohou přát: nekonečnou lásku, radostné chvíle a šťastné rodinné okamžiky, které budou tvořit jejich šťastný společný příběh.


Váš Svatební Magazín Moliere



Comments


SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page