top of page

Od zásnub do dvou let a do dne: Svatba Davida Pastrňáka a Rebeccy

Říká se "po zásnubách do roka a do dne", ale u Davida Pastrňáka a jeho dlouholeté partnerky Rebeccy to bylo "do dvou let a do dne".

David Pastrňák na tento rok jen tak nezapomene – nejprve vyhrál s týmem titul mistra světa v hokeji a pár měsíců nato se oženil se svou životní láskou na malebném ostrově Hvar v Chorvatsku.

Jejich svatba byla plná elegance a emocí, čímž se tento rok stal nezapomenutelným nejen na ledě, ale i v osobním životě.

Český hokejový fenomén David Pastrňák a jeho dlouholetá partnerka, krásná blonďatá Švédka Rebecca, se rozhodli stvrdit svou lásku na romantickém ostrově Hvar v Chorvatsku. Jejich pohádková svatba, která proběhla dva roky po zásnubách ve Francii v létě 2022, se nesla v duchu elegance a luxusu.




Nevěsta Rebecca zářila ve svých bílých krajkových šatech s dlouhou vlečkou, které dokonale doplnil závoj. Ženich David Pastrňák si oblékl smetanový dvouřadý oblek na míru, který mu ušili sourozenci Ponerovi. Jeho outfit doplnila bílá košile a černý motýlek, což z něj udělalo pravého gentlemana tohoto slavnostního dne. Snubní prstýnky, které pár ukázal světu necelý týden před obřadem, byly pořízeny v pražském klenotnictví na Pařížské ulici od české značky Alo Diamonds.


Svatba samotná se konala v katedrále svatého Štěpána, kde si David a Rebecca slíbili věrnost před Bohem.

Jejich malá dcerka Freya Ivy, kterou David k oltáři nesl v náručí, dodala okamžiku ještě více emocí a dojetí.

Veselka začala v pět hodin odpoledne, aby se hosté mohli vyhnout největšímu horku a cítili se co nejpříjemněji. David pronajal pro tuto příležitost nejluxusnější hotel na celém ostrově – Palace Elisabeth. Tento pětihvězdičkový hotel, obklopený gotickou a renesanční architekturou, nabízí pokoje s cenou od 23 tisíc korun za noc, přičemž prezidentské apartmá vyjde na 88 tisíc korun.


Hosté si mohli pochutnat na výtečných pokrmech. Jako předkrm byla podávána burrata di buffala, hlavní chod nabízel na výběr mezi steakem z hovězí svíčkové, mořským vlkem nebo domácími istrijskými těstovinami pljukanci v lanýžové omáčce. Na závěr pak dezerty jako citronový cheesecake, čokoládový marquise nebo palačinka s čerstvým kozím sýrem.


Mezi hosty nechyběli Pastrňákovi parťáci ze zlatého šampionátu: brankář Petr Mrázek, obránce Radko Gudas, útočník Pavel Zacha, a samozřejmě také kamarádi z Bostonu i reprezentace David Krejčí, legenda Jakub Voráček či Brad Marchand. Přítomni byli i sourozenci Ponerovi, kteří navrhli ženichův svatební oblek. Slavnostní svatební večeře a následná afterparty se konaly v hotelu a protáhly se až do ranních hodin, což svědčí o skvělé náladě a radosti všech přítomných.


David Pastrňák a jeho novomanželka Rebecca prožili jeden z nejkrásnějších dní svého života, který se navždy zapíše do jejich společné historie.

Romantická svatba na ostrově Hvar byla nejen oslavou jejich lásky, ale také dnem plným elegance, luxusu a nezapomenutelných okamžiků.

Obklopeni rodinou a přáteli, zažili nádhernou ceremonii, která byla završením roku plného osobních a profesionálních úspěchů.

Novomanželům přejeme hodně lásky a zdraví. Ať je jejich společný život naplněn radostí a krásnými okamžiky.


Váš Svatební Magazin Moliere

Comments


SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page