top of page

Když svatební kameraman řekne své "ano": Svatební den Davida Žyly alias Veyn Production

David Žyla, známý pod značkou Veyn Production, je jméno, které ve Svatebním Magazin Moliere rezonuje. Jako svatební kameraman s bohatou zkušeností za sebou má desítky, možná i stovky svateb, které zachytil. Ale jaké to je, když si ten jeden den vymění pozici a stane se tím, kdo je před kamerou?

Pojďme nahlédnout do svatebního dne Davida a Kateřiny, který nám k jejich dnu D řekli několik krásných slov :)

Pro svatebního kameramana, který zažil nespočet svatebních příběhů, bylo jeho vlastní "ano" výjimečným okamžikem.

Jaký byl váš hlavní záměr při plánování svatby?

Našim hlavním záměrem při plánování svatby bylo, aby byl výsledek simple&edgy (znamená kombinaci jednoduchosti a moderního, trochu drsnějšího nebo odvážnějšího stylu).

Chtěli jsme, aby vyniklo jak naše svatební místo, tak hosté a hlavně my.

Proč jste si vybrali Willa Słoneczna jako vaše svatební místo?

Willa Słoneczna, je místo v Polsku kousek od našeho českého bydliště, byla to láska na první pohled. Toto místo nám připomíná Toskánsko, které milujeme, ačkoliv je velmi jednoduché, přesto výrazné a tvárné.



Jaké byly vaše hlavní prvky svatby?

Všechny aspekty naší svatby působily jednoduše a čistě, zároveň ale společně vytvořily velmi výrazný celek. Stoly byly potažené bílými ubrusy, doplněné hromadou květin a svíček, které působily vzdušně. Dort byl jednoduchý bílý, ale ve vintage stylu.

Slavobrána nebyla potřeba, pro obřad jsme připravili jednoduché židle a bílé karafiáty, které jakoby rostly podél uličky.



Jaké byly detaily plánování naší svatby?

Dresscode jsme zvolili elegantní: černé obleky s bílou košilí u pánů a dlouhé jednobarevné šaty u dam. Při společném setkání všech hostů to vypadalo geniálně, i když pár hostů se rozhodlo pro svůj vlastní styl.



Jaké byly fotografické detaily vaší svatby?

Fotokoutek nám přišel zbytečný, ale jako alternativu jsme vymysleli velké zrcadlo s nálepkou našich iniciál a datem svatby, což byl jen zvětšený text ze svatebních pozvánek. Velmi úspěšné pak byly jednorázové foťáky, které byly rozmístěny náhodně mezi hosty.


další fotografie -->


Byl to den, kdy se všechny jeho profesní zkušenosti a osobní pocity propojily v jedno. Svatební den Davida a Kateřiny byl nejen oslavou lásky, ale i dokonalým příkladem jednoduchosti spojené s moderním stylem.

Jejich den D ukázal, že i ti, kteří jsou zvyklí zachytávat nejkrásnější okamžiky jiných, mohou zažít svůj vlastní pohádkový den plný nezapomenutelných chvil.

Přejeme Davidovi a jeho partnerce Kateřině mnoho lásky, a radosti v jejich společném životě.


Budeme se těšit u dalšího článku!

Svatební Magazin Moliere

Comments


SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page